vrijdag 8 april 2022

Eerste test + video: Subaru Solterra (2022)

AUTOFANS
Eerste test + video: Subaru Solterra (2022)
Taal Nederlands Stop de persen! Subaru heeft een nieuwe auto. Een elektrische nota bene. Weet de Subaru Solterra te overtuigen? Autofans deed de test in Duitsland!
Lees verder

De laatste Ford Mondeo is in Europa van de band gerold
Taal Nederlands Dat Ford de Mondeo in Europa ging uitfaseren in het voordeel van SUV's was al langer geweten. Nu is officieel de laatste Mondeo in Europa van de band gerold. Waardoor er een einde komt aan het 30-jarig avontuur van de Europese Mondeo.
Lees verder

Officieel: Smart wordt groot met #1 (2022)
Taal Nederlands Smart heeft het doek getrokken van een opmerkelijk nieuw model. Deze #1 is namelijk niet alleen de eerste gloednieuwe auto van het kleine merk sinds lange tijd, maar ook meteen de grootste, zwaarste, hoogste, krachtigste en ga zo maar door. Jawel: Smart begint helemaal opnieuw!
Lees verder

Must see: Tesla's Cyber Rodeo toont machtige blik op Tesla-imperium [VIDEO]
Taal Nederlands Tesla heeft de voorbije nacht haar nieuwste gigafabriek in Texas geopend. Om dat te vieren hield de Amerikaanse constructeur een 1 uur durende show die live werd uitgezonden. In die "Cyber Rodeo" krijgen we de eerste 10 minuten een impressionante blik op het imperium dat Tesla (en Elon Msuk) de voorbije 15 jaar heeft opgebouwd. Een must see voor alle (non-)believers!
Lees verder

Off-road-Rolls: Cullinan gaat alweer stapje verder dankzij Delta4x4
Taal Nederlands Liefhebbers van een klassiek stukje Rolls-Royce kijken beter even weg. Als je de megalomane Cullinan al wat moeilijk te slikken vond, dan is deze Overlander-versie van Delta4x4 misschien wel jouw idee van de hel… Of is dit misschien de geknipte manier om de Cullinan écht eigenwaarde te geven?
Lees verder