woensdag 20 april 2022

Eindelijk geprijsd: Nissan opent pre-orders voor elektrische Ariya (2022)

AUTOFANS
Eindelijk geprijsd: Nissan opent pre-orders voor elektrische Ariya (2022)
Taal Nederlands Het heeft even op zich laten wachten, maar Nissan opent nu eindelijk de orderboekjes van zijn Ariya. Met die SUV wil het merk terug een plekje tussen de groten van het elektrische segment veroveren, en nu weten we ook met welk prijskaartje hij dat zal proberen doen.
Lees verder

Voortbestaan Seat sterk afhankelijk van zustermerk Cupra, aldus topman
Taal Nederlands Er zijn zo van die merken die we niet meteen zien verdwijnen. Vrijwel alles onder het Volkswagen-concern rekenen we standaard tot die categorie, want achter zo'n enorme machine moet wel geld zitten. Dat betekent echter ook dat die dochtermerken geld moeten opbrengen, en daar knelt misschien wel het schoentje voor Seat.
Lees verder

Audi UrbanSphere Concept brengt rust naar de (Chinese) megastad (2022)
Taal Nederlands Audi heeft het doek getrokken van zijn derde Sphere-concept, en die mikt deze keer regelrecht op de drukke steden van de toekomst. Dat doet de auto niet door zo klein en wendbaar mogelijk te zijn, maar wel door een comfortabele oase van rust te bieden. Jawel: ook Audi gaat aan de rijdende woonkamer.
Lees verder

Officieel: Mercedes EQS SUV zoekt het hogerop (2022)
Taal Nederlands De elektrische wereld heeft er alweer een SUV bij, en dat is er niet zomaar eentje. Deze EQS SUV moet Mercedes' toppunt van de elektrische hoogpotige worden, en daarvoor erft hij heel wat van de trekjes die van zijn lagere broertje al zo'n competente EV maakten.
Lees verder

Officieel: Ferrari 296 GTS biedt 830 pk in openlucht (2022)
Taal Nederlands Zeg nu zelf: een Ferrari-model is niet compleet zolang er geen dakloze variant van bestaat. Daarom snijden de Italianen de kap nu ook van hun 296 GTB. Het resultaat is deze 296 GTS, met de 'S' van — jawel — 'Spider'.
Lees verder