Doorgaan naar hoofdcontent

Elektrische Honda HR-V: '510 kilometer bereik'

AUTOWEEK
Elektrische Honda HR-V: '510 kilometer bereik'
Honda brengt in 2023 een volledig elektrische versie van de HR-V op de markt. Hoewel we in Europa nog even op die elektrische Honda moeten wachten kan de Chinese consument binnenkort al in een vergelijkbaar model stappen. We heten welkom: de e:NP1 en de e:NS1.
Lees verder

Volkswagen Transporter 2.5 TDI – 2005 – 706.841 km - Klokje Rond
De meeste Volkswagen Transporters wacht een treurig lot. Ze worden ingezet als bedrijfsauto en gereden tot ze economisch afgeschreven zijn. Veel aandacht voor het onderhoud en het proces van ouder worden is er niet. Toch zijn er uitzonderingen. Ton van der Meijs kocht zijn bus bijna zeventien jaar geleden en houdt hem keurig bij. Eens kijken of dat allemaal de moeite waard is.
Lees verder

Suzuki Alto (1989) – In het Wild
De Suzuki Alto was lange tijd dé auto stadsauto, ook in Nederland. In de meeste gevallen betekende dat een zwaar leven en dus uiteindelijk de sloop, maar deze GA gaat lekker door.
Lees verder

Nieuwe Ford Taurus is nieuwe Mondeo
Ford heeft het doek getrokken van de geheel nieuwe Taurus. Modelnaam Taurus ken je wellicht nog van het model dat Ford tussen 1994 en 2003 ook in Nederland verkocht. De bloedlijn van de nieuwe Taurus heeft echter helemaal niets met die auto te maken. De nieuwe Taurus is namelijk de nieuwe Mondeo!
Lees verder

Vier op de tien Nederlanders 'stapt nooit in zelfrijdende auto'
Zou jij het stuur volledig uit handen willen geven? Die vraag stelde MisterGreen met betrekking tot volledig autonoom rijden aan 1.091 Nederlanders met een rijbewijs. De conclusie: bijna de helft van de ondervraagden zou nooit in een volledig autonome auto willen stappen.
Lees verder