dinsdag 19 april 2022

Fiat 125 (1969) - In het Wild

AUTOWEEK
Fiat 125 (1969) - In het Wild
Misschien krijg je sterke Oostblok-associaties bij het zien van deze Fiat 125. Dat is niet voor niets, de 125 was namelijk het grote voorbeeld voor auto's die je in het oosten van Europa vroeger op iedere straathoek zag.
Lees verder

Elektrische BMW i7: achterkant in beeld
We staan aan de vooravond van de onthulling van de splinternieuwe BMW 7-serie en de volledig elektrische variant daarvan, de i7. Het is die BMW i7 waar we je nu de achterkant van kunnen laten zien.
Lees verder

Politie komt even niet meer langs voor lichte aanrijdingen
De politie zal voorlopig niet meer in actie komen bij lichte aanrijdingen of parkeeroverlast. Dat is onderdeel van een protestactie vanwege het uitblijven van een nieuwe cao.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 16
AutoWeek 16 ligt vanaf woensdag in de winkels of hangt deze week bij je in de brievenbus. In dit nummer tref je onder meer een triotest met de nieuwe Peugeot 308 SW en twee geduchte concurrenten, een rijtest met een beresterke plug-in van AMG en we reden de gefacelifte Ford Fiesta.
Lees verder

Mercedes EQS SUV is elektrische top-SUV
Na de reguliere EQS en de EQE voegt Mercedes-Benz opnieuw een 'dedicated' EV aan zijn gamma toe: de Mercedes EQS SUV. Denk EQS, maar dan hoger en voor maximaal zeven personen.
Lees verder