zondag 24 april 2022

Ford Fiesta (1994) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Ford Fiesta (1994) - Liefhebber Gezocht
Ford stopt dit jaar met de productie van de driedeurs Fiesta. Alleen al om die reden verdient deze driedeurs Ford Fiesta van de derde generatie als eerbetoon een plekje in deze rubriek. Dit exemplaar is echter om meerdere redenen bijzonder.
Lees verder

Mercedes-AMG EQS 53 - Eerste rijtest
Mercedes-AMG heeft zijn eerste elektrische auto klaar. Hij is sterker dan de EQS waarvan hij is afgeleid en rijdt zeer goed. Maar is het ook een echte AMG?
Lees verder

Alles wat je weten moet over (chip)tuning
Tuning is bijna net zo oud als de auto zelf, maar nog altijd actueel én controversieel. Dat controversiële uitte zich in het feit dat wij een objectief artikel over tuning wilden schrijven, dus met de plus- én minpunten ervan. Dit laatste werd niet zo op prijs gesteld, want welke tuningspecialist wij ook benaderden voor informatie, hij kon of wilde niet meewerken. En dat terwijl tuning ook zeker voordelen heeft.
Lees verder

Op zoek naar een GTI van Peugeot voor 5k, 15k en 25k
Met 5, 15 en 25 mille op zak gaan we op zoek naar drie Peugeots die zó heet zijn, dat ze het felbegeerde GTI-label mogen voeren. Betekent méér geld uitgeven ook méér pret? En wat kost nou zo'n rappe rakker maandelijks?
Lees verder

Test: BMW M240i xDrive
De BMW 2-serie coupé is een klein cadeautje aan autoliefhebbers. We reden de dikste versie: de M240i, die altijd vierwielaandrijving heeft.
Lees verder