Doorgaan naar hoofdcontent

Ford Fiesta driedeurs deze zomer uit productie

AUTOWEEK
Ford Fiesta driedeurs deze zomer uit productie
Eén van de laatste bastions van de driedeurs hatchback gaat vallen. De driedeurs Ford Fiesta rolt na deze zomer namelijk niet meer van de band. Daarmee heeft de gefacelifte Ford Fiesta met drie deuren maar een behoorlijk kort leven gehad.
Lees verder

Dieselprijs dreigt verder te stijgen door boycot Russische olie
Diesel is in tal van Europese landen al duurder dan benzine. Mogelijk is dat binnenkort ook het geval in Nederland. De dieselprijs dreigt te stijgen, nu een boycot op Russische olie aanstaande lijkt
Lees verder

Minder sloopauto's ingeleverd in 2021
Er zijn vorig jaar iets minder sloopauto's bij autodemontagebedrijven aangeboden dan in 2020. De daling gaat echter hand in hand met een stijging van het recyclingspercentage.
Lees verder

BMW i7 - Eerste kennismaking
De geheel nieuwe BMW 7-serie is eindelijk officieel gepresenteerd. Het model is flink groter dan voorheen, wat design betreft bijna net zo controversieel als zijn E65-voorganger uit 2001 en verschijnt meteen als volledig elektrische BMW i7.
Lees verder

(Citroën) DS 3 - Occasion aankoopadvies
We duiken vandaag bovenop de Citroën DS3 die de afgelopen tien jaar het sportieve model was van de Fransen. Je kunt 'm het beste zien als de Franse tegenhanger van de Mini en als occasion is hij nog steeds veel gezocht. En volkomen terecht, want hij smoelt goed en rijdt lekker. Maar perfect is -ie zeker niet.
Lees verder