Doorgaan naar hoofdcontent

Ford verklapt onthullingsdatum elektrische Tourneo Custom

AUTOFANS
Ford verklapt onthullingsdatum elektrische Tourneo Custom
Taal Nederlands Ook Ford is nog eens aan het plagen geslagen, en centraal staat deze keer een bestelbus. Dat wordt er echter niet zomaar eentje, want deze Tourneo Custom krijgt voor het eerst een zuiver elektrische aandrijflijn. Het doek gaat er binnen slechts een paar weken vanaf.
Lees verder

Omgekeerde wereld: Toyota werkt aan automaat voor GR Yaris
Taal Nederlands Terwijl autofanaten overal ter wereld 'red de handbak' scanderen, zwemt de GR-afdeling van Toyota plots tegen de stroom in. Zo zou er voor de GR Yaris, een hothatch die tegenwoordig enkel met een manuele zesbak verkrijgbaar is, een automaat aankomen. Dat wordt echter niet de eerste de beste automaat…
Lees verder

Adieu MPV: Citroën stopt productie Grand C4 SpaceTourer deze zomer
Taal Nederlands Citroën maakt zich klaar om afscheid te nemen van zijn laatste monovolume. De Grand C4 SpaceTourer houdt momenteel namelijk nog als enige de eer van die carrosserievorm hoog bij de Franse constructeur, maar niet voor lang meer. Daarmee komt een einde aan een MPV-traditie die al bijna drie decennia meegaat.
Lees verder

Vijf redenen om naar het Antwerp Classic Car Event te gaan op 7 en 8 mei
Taal Nederlands Nog maar twee weekjes slapen en het is weer zover: dan verzamelt er een enorme partij aan oldtimers en ander automobiel lekkers in het park van Brasschaat. Als dat geen reden genoeg is om naar het Antwerp Classic Car Event af te zakken, dan zijn er nog deze vijf troeven.
Lees verder

Rijtest + video: Dacia Jogger 7 Plaatsen TCe 110 (2022)
Taal Nederlands Paniek bij grote gezinnen! Want Peugeot, Citroën en Opel hebben besloten enkel nog maar elektrische versies aan te bieden van Rifter, Berlingo en Combo. Waardoor die plots meer dan 30.000 euro kosten. Dacia komt aangelopen met de oplossing. De Jogger belooft gigantisch veel ruimte... voor een belachelijk laag prijskaartje.
Lees verder