Doorgaan naar hoofdcontent

Honda Beat (1991) - In het Wild

AUTOWEEK
Honda Beat (1991) - In het Wild
Dat de Japanners ontzettend leuke auto's kunnen bouwen, blijkt wel weer uit de inzending die we vandaag in 'In het Wild' onder de aandacht brengen. AutoWeek-lezer Rob Langeberg spotte deze Honda Beat, die bij velen ongetwijfeld een brede glimlach op het gezicht tovert.
Lees verder

'Accijnsverlaging keurig doorberekend door tankstations'
De accijnsverlaging op brandstof die vandaag van kracht is gegaan, is door tankstations keurig doorberekend in de brandstofprijzen. Dat is de overtuiging van Directlease.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Voor je dertigste niet met meer dan 250 pk op pad'
Frank Jacobs en Michiel Willebrands blikken in een Mercedes-Benz EQB  terug op de week. Wat is er nog Lotus aan een elektrische cross-over uit China? En als we toch in die regionen zijn aanbeland: maakt een automerk uit Vietnam kans bij ons? Frank bekent dat hij een ban kreeg op de AutoRAI van 1989. Opnieuw ging een 'peperdure' sportwagen in de kreukels. Rijkdom en stuurmanskunst groeien zelden recht evenredig. Moet daar iets aan worden gedaan?
Lees verder

Volkswagen Multivan - Back to Basics
Volkswagen heeft in korte tijd twee nieuwe personenbussen gelanceerd. De elektrische ID Buzz krijgt logischerwijs alle aandacht, maar de nieuwe Multivan is stiekem ook best interessant. Al was het maar omdat hij dankzij een plug-inhybride aandrijflijn veel voordeliger is dan voorheen.
Lees verder

Audi R8 V10 Performance RWD Coupé - Eerste rijtest
Audi heeft bij de R8 (opnieuw) de vierwielaandrijving verwijderd en tegelijkertijd het vermogen met 30 pk verhoogd ten opzichte van de vorige achterwielaangedreven variant. We konden op het circuit alvast een stukje rijden met de R8 V10 Performance RWD Coupé.
Lees verder