dinsdag 19 april 2022

Hyundai Staria Lounge Camper: excentriek overnachten

AUTOWEEK
Hyundai Staria Lounge Camper: excentriek overnachten
Hyundai heeft twee nieuwe varianten van zijn meest excentrieke ruimtereus gepresenteerd. We maken kennis met de Staria Lounge en Staria Lounge Campers. In die laatste kun je met het grootste gemak een paar dagen doorbrengen.
Lees verder

Audi Urbansphere Concept - Eerste kennismaking
Maak kennis met de Urbansphere Concept, de grootste auto die Audi ooit heeft gemaakt. Met de showauto laat Audi zien hoe het de toekomst van luxueus en autonoom vervoer voor zich ziet. Lars Krijgsman geeft je een korte rondleiding door de 5,5 meter grote kolos.
Lees verder

Audi Urbansphere Concept: ruimtelijke toekomstvisie
Audi presenteert een bakbeest van een studiemodel. Maak kennis met de UrbanSphere Concept, de derde en laatste van een drietal Sphere-studiemodellen waarmee Audi zijn visie op met name beleving in de auto weergeeft.
Lees verder

Volkswagen overweegt elektrische pick-up
Volkswagen komt spoedig met een volledig nieuwe Amarok, een op de Ford Ranger gebaseerd model waar geen elektrische versie van komt. Betekent dat dat Volkswagen geen brood ziet in een elektrische pick-up? Zeker niet!
Lees verder

Ferrari 296 GTS: plug-in hybride tweezitter met 830 pk
Het leveringsgamma van Ferrari is ontzettend uitgebreid, maar is voor de Italianen nog niet breed genoeg. Het merk komt in de vorm van de Purosangue binnenkort met zijn eerste SUV-achtige en vandaag breidt Ferrari uit met de open versie van de 296 GTB. We heten welkom: de 296 GTS.
Lees verder