Doorgaan naar hoofdcontent

Ik moest bijna kotsen tijdens race-interview met Mini Big Boss Joachim Sas [VIDEO]

AUTOFANS
Ik moest bijna kotsen tijdens race-interview met Mini Big Boss Joachim Sas [VIDEO]
Taal Nederlands Mini België viert 20 jaar John Cooper Works en redacteur Yves trok richting circuit Zolder voor een pijlsnel interview met General Manager Joachim Sas in de nieuwe Safety Car. Als dat maar goed komt...
Lees verder

Opnieuw elektrisch: Hyundai Ioniq 5 verkozen tot World Car of the Year 2022
Taal Nederlands De inmiddels afgezaagde uitspraak "de toekomst is elektrisch" mag je stilaan gaan vervangen door "het heden is elektrisch", lijkt het. Voor het tweede jaar op rij gaat een EV namelijk lopen met de titel van wereldauto van het jaar, en ook uit de Europese verkiezing kwam even geleden al een elektrische winnaar naar boven.
Lees verder

5 sterren op Euro NCAP? Dat is dan 22.000 euro alsjeblieft!
Taal Nederlands Wil je tegenwoordig 5 sterren halen bij veiligheidsorganisatie Euro NCAP, dan moet je voertuig beschikken over een rist veiligheidsnufjes. Dat die niet altijd aanwezig zijn op budgetauto's bewees de Dacia Jogger gisteren nog. Maar met hoeveel euro moet je minimaal over de boeg komen om uit te kunnen pakken met die 5 sterren?
Lees verder

XB7: BMW trakteert vernieuwde X7 meteen op Alpina-pak (2022)
Taal Nederlands 24 uur, zo lang hebben ze bij Alpina blijkbaar nodig om een vernieuwd BMW-model te transformeren tot één van hun gewoonlijke krachtpatsers. Dat, of gewoon maanden aan toegang tot anders geheime BMW-informatie… Maak kennis met de eerste inside nosejob uit de geschiedenis van het Alpina-label: de XB7.
Lees verder

Rijtest: Hyundai Kona Electric 64 kWh (2022)
Taal Nederlands Hyundai telt al jaren een sterke elektrische speler onder zijn rangen in de vorm van de Kona Electric. Niemand is echter perfect, en daarom ging ook de populaire crossover onder het mes voor een tussentijdse update. Of jawel: noem dit gerust een 'facelift'.
Lees verder