vrijdag 22 april 2022

Italiaans dramatheater - Vooruitblik GP Emilia-Romagna

AUTOWEEK
Italiaans dramatheater - Vooruitblik GP Emilia-Romagna
Zeg je Imola, dan zal de liefhebber ongetwijfeld terugdenken aan 1 mei 1994, de gitzwarte dag waarop Ayrton Senna verongelukte. Het circuit in Emilia-Romagna staat echter ook synoniem voor vrolijke, Italiaanse taferelen. Gezien de vorm van de Scuderia kunnen we ons opmaken voor een huis vol uitzinnige Ferrari-fans.
Lees verder

GM gaat accu's Spark EV niet meer vervangen
Slecht nieuws voor eigenaren van een Chevrolet Spark EV. General Motors gaat de accupakketten namelijk niet langer meer produceren of vervangen, zo blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse site EV-resource.com. Nu één van de meest belangrijke onderdelen van de Spark EV niet meer leverbaar is, betekent dat op termijn het einde van het model.
Lees verder

Dacia werkt aan camperversie Jogger
Kampeerfanaten opgelet: Dacia komt binnenkort met een camperversie van de Jogger. Dat bevestigt Lionel Jaillet, de productbaas bij Dacia, tegenover het Engelse Auto Express. Hoe die vakantie-Jogger er precies uit komt te zien, is nog niet bekend.
Lees verder

Elektrische BMW i7: vanaf bijna €142.000
BMW haalt van de nieuwe 7-serie als eerste de volledig elektrische i7-variant naar Europa. De auto moet nog wennen aan het daglicht, maar nu al is bekend wat die elektrische toplimousine moet kosten. We nemen daarbij uitgebreid de optielijst met je door! We vinden er onder meer een two-tone-kleurstelling op waar je €12.500 voor kwijt bent.
Lees verder

Geheimzinnige Lexus LC 'F' op duister beeld
Via Instagram helpt Lexus ons aan een blik op een grotendeels in duisternis gehulde auto met een enorm 'F'-logo op de achtergrond. De auto blijkt een Lexus LC, dus dat moet dan wel een Lexus LC F zijn. Toch? Nou, waarschijnlijk niet.
Lees verder