vrijdag 15 april 2022

Jaguar F-PACE nu ook als 300 en 400

AUTOZINE
Jaguar F-PACE nu ook als 300 en 400
De F-PACE 400 SPORT (benzine) en 300 SPORT (diesel) worden exclusief aangeboden met een Ingenium zescilindermotor met mild hybrid-technologie (MHEV) en onderscheiden zich met hun Gloss Black 21-inch velgen, Black Pack, privacy glass en Gloss Black roof rails.
Lees verder

Toyota Aygo X nu bij de dealer
De Toyota Aygo X staat bij de dealer. Met het speels gelijnde exterieur, de hoge zitpositie en de rijke standaarduitrusting is de Aygo X een nieuwkomer in het A-segment. De Aygo X is leverbaar vanaf 15.995 euro of met Toyota Private Lease vanaf 249 euro per maand (bij 60 maanden en 10.000 km per jaar).
Lees verder

Fiat 500E nu ook als La Prima by Bocelli
FIAT presenteert samen met maestro Andrea Bocelli, Matteo Bocelli en JBL een audiosysteem op de nieuwe topversie La Prima by Bocelli. Innovatie op deze exclusieve uitvoering is de Sanitizing Glove Box. De nieuwe Fiat 500E La Prima by Bocelli is beschikbaar als hatchback, met extra 3e deur en als cabrio. Hij is er vanaf 35.900 euro en snelle beslissers kunnen nog deze maand gebruikmaken van de overheidssubsidie die Fiat verdubbelt naar een totaal van 6.700 euro.
Lees verder

Hyundai IONIQ 5 wint World Car Award
De IONIQ 5 van Hyundai is tijdens de uitreiking van de World Car Awards uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. Dat gebeurde aan de vooravond van de New York International Auto Show (NYIAS) die van 15-24 april wordt gehouden. Bovendien won de elektrische Hyundai de hoogste onderscheiding in de categorie?n World Electric Car en World Car Design.
Lees verder

Mercedes VISION EQXX legt 1.000 km af
De conceptcar VISION EQXX van Mercedes-Benz rijdt rond in Europa en laat uitstekende prestaties zien op het gebied van actieradius en effici?ntie. Op zijn eerste reis van Sindelfingen via de Zwitserse Alpen en Noord-Itali? naar Cassis aan de C?te dAzur, legde hij meer dan 1.000 km af in het dagelijks verkeer, op ??n acculading. De VISION EQXX startte in de kou en regen, reed met de normale snelheden en zat soms met snelheden tot 140 km/h op de linkerhelft van de Duitse Autobahnen. De laadstatus van de accu was bij aankomst ongeveer 15 procent, wat neerkomt op een resterende actieradius van zon 140 km.
Lees verder