woensdag 13 april 2022

Jeep Wagoneer en Grand Wagoneer nóg groter

AUTOWEEK
Jeep Wagoneer en Grand Wagoneer nóg groter
Jeep gaat voor groot. Het merk komt met extra lange versies van zijn allergrootste SUV's. Zowel de Wagoneer als Grand Wagoneer zijn er voortaan als L. De nieuwe L-versies strekken zich uit over een afstand van maar liefst 5,76 meter.
Lees verder

Ferrari Purosangue laat ware vorm zien
Het is misschien nog slechts een kwestie van weken voordat Ferrari het doek trekt van zijn eerste SUV-achtige: de Purosangue. Het uiterlijk van zowel de neus als het achterste is al redelijk bekend dankzij gelekte foto's, maar deze spionagebeelden scheppen toch wat meer duidelijkheid.
Lees verder

Toyota Yaris Cross Hybrid- Afscheid Duurtest
Ruim een jaar geleden namen we afscheid van de Toyota Yaris die we een half jaar gehad hebben, en nu gaat Stéphan dat doen van de Yaris Cross. Een compacte SUV die je steeds vaker ziet rijden. Wij hebben deze versie met de kenmerkende goudgele intro kleur een half jaar gereden. Gaan we hem missen?
Lees verder

Hyundai Palisade: grote broer Santa Fe vernieuwd
Hyundai heeft zijn allergrootste SUV vernieuwd. We hebben het dan over de Palisade, een zevenzitter die nog zo'n twintig centimeter groter is dan de grootste SUV die Hyundai in Nederland levert.
Lees verder

Kia Telluride: stukje stoerder
Hyundai heeft de Palisade vernieuwd en dan kan het technische zustermodel van die auto natuurlijk niet achterblijven. Kia trekt dan ook het doek van de vernieuwde Telluride, al pakt het merk zijn grootste SUV minder hardhandig aan dan Hyundai de Palisade.
Lees verder