Doorgaan naar hoofdcontent

Kia Niro Plus: oude Niro met maatje meer is interessante pionier

AUTOWEEK
Kia Niro Plus: oude Niro met maatje meer is interessante pionier
Ondanks dat de volledig nieuwe Kia Niro later dit jaar bij de Nederlandse dealers staat komt Kia met een splinternieuwe variant van het uitgaande model. Die nieuwe versie is interessanter dan je denkt. Het is namelijk een nieuwe carrosserievariant! We heten welkom: de Kia Niro Plus, een auto die hoewel hij niet naar Nederland komt interessanter is dan je denkt.
Lees verder

Opgehoogde Porsche 911 'Safari' over de Ring
Porsche is heer en meester in het bedenken van uitvoeringen van zijn modellen. Het 911-gamma dat al uit talloze versies bestaat lijkt binnenkort te worden uitgebreid met een heel opmerkelijke. Porsche heeft namelijk een opgehoogde 911 in het vat zitten, een auto die op deze nieuwe set spionageplaten op de Nürburgring-Nordschleife in actie is te zien.
Lees verder

Rommelmarkt: vijf occasions voor een absolute bodemprijs
Het is Koningsdag en uiteraard struinen er vandaag door het hele land weer mensen over rommelmarkten. Wij houden ook even een rommelmarkt, maar dan met spotgoedkope auto's!
Lees verder

Mercedes-AMG C 43 4Matic: 408 pk uit vier cilinders
Maak kennis met de eerste AMG-versie van de huidige generatie C-klasse. Dit is de Mercedes-AMG C 43 4Matic, een auto die op een belangrijk punt afwijkt van zijn voorganger. De C 43 heeft ruilt zijn machtige geblazen zescilinder namelijk om voor een krachtcentrale met twee pitten minder.
Lees verder

Eindelijk nieuwe topman voor McLaren
McLaren Automotive was lang een stuurloos schip, maar eindelijk staat er een nieuwe topman aan het roer van de fabrikant.
Lees verder