maandag 25 april 2022

Laatste kans: driedeurs Ford Fiesta binnenkort uit productie

AUTOFANS
Laatste kans: driedeurs Ford Fiesta binnenkort uit productie
Taal Nederlands Liefhebbers van een klassieke hatchback met drie deuren mogen zich stilaan beginnen haasten. Dat aanbod wordt binnenkort namelijk alweer een slagje kleiner, want ook bij Ford halen ze hun laatste driedeurs uit het gamma. Zo rollen er vanaf deze zomer enkel nog Fiesta's met vijf deuren uit de fabriek.
Lees verder

F-actcheck: wordt deze Lexus LC eindelijk een LC F?
Taal Nederlands De Amerikaanse tak van Lexus heeft een plaagplaatje de wereld in gestuurd dat de voltallige club van LC-fanaten en -eigenaren op hun achterste poten zet. We zien namelijk een verduisterde LC en op de achtergrond prijkt een 'F'-logo, maar eerder zei Lexus dat de LC F er nooit zou komen… Wat is hier aan de hand?
Lees verder

Zeven keer gekke deuren op gewone auto's
Taal Nederlands Ben je al die eenheidsworst met hun vijf klassiek scharnierende deuren beu? Dan moet je niet noodzakelijk bij Lamborghini, Rolls-Royce of Koenigsegg gaan aankloppen voor een auto met interessante portieren. Hier vind je zeven auto's die even creatief met hun deuren omgingen, maar dan tegen een scherpere prijs.
Lees verder

Aston Martin wordt groen: volledig elektrisch tegen 2030
Taal Nederlands Aston Martin heeft zijn elektrische toekomstplannen bekendgemaakt — en deze keer is het de Britten menens. Na een paar wilde idee├źn en zelfs een verrassend concrete poging, belooft de constructeur nu volledig elektrisch te worden tegen 2030. De eerste EV staat daarin op de planning omstreeks 2025.
Lees verder

Titel bestverkochte sportwagen van 2021 gaat opnieuw naar Ford Mustang
Taal Nederlands De Ford Mustang heeft het opnieuw geklaard: voor het zevende jaar op rij gaat het model met de titel van bestverkochte sportwagen ter wereld aan de haal. Hoewel de Amerikaan in 2021 iets minder over de toonbank ging dan het jaar voordien, haalde de Mustang toch de eerste plaats met een aanzienlijke voorsprong.
Lees verder