Doorgaan naar hoofdcontent

Lamborghini onthult volgende week nieuwe creatie

AUTOWEEK
Lamborghini onthult volgende week nieuwe creatie
Lamborghini trakteert de wereld vandaag op een wel heel mysterieuze teaser van een auto die volgende week al gepresenteerd wordt. We zetten er voorlopig op in dat het om een opgehoogde versie van de Huracán gaat, die mogelijk Huracán Sterrato heet.
Lees verder

Autoverhuurder Hertz koopt 65.000 Polestars
Autoverhuurder Hertz en Polestar gaan een enorme samenwerking aan. Hertz voegt de komende vijf jaar maar liefst 65.000 elektrische auto's van Polestar aan zijn internationale huurvloot toe.
Lees verder

'Audi verhoogt bod op McLaren'
Audi aast nog steeds op McLaren en verhoogt nu zijn bod om de Britse fabrikant grotendeels in handen te krijgen. Dat bericht het doorgaans goed ingevoerde Automobilwoche. Het beoogde toetreden van Audi in de Formule 1 lijkt vooralsnog het hoofddoel.
Lees verder

Formule 1-auto's worden 'zwarter' om af te vallen
Komend weekend wordt er weer gereden door de Formule 1. Voor de eerste keer sinds 2019 is het weer tijd voor een GP in Australië. Als je gaat kijken, moet je nog maar eens op de kleuren op de auto's letten. Sommige auto's zien er wat dat betreft namelijk al anders uit dan aan het begin van het jaar.
Lees verder

Ook Toyota geeft tot 10 jaar garantie
Na Lexus biedt nu ook Toyota tot 10 jaar garantie op zijn modellen aan. 10 jaar garantie is uitzonderlijk lang, al zijn er aan de extra lange garantietermijn natuurlijk wel enige voorwaarden verbonden.
Lees verder