Doorgaan naar hoofdcontent

Land Rover Defender Cabrio wordt terug realiteit dankzij Heritage Customs

AUTOFANS
Land Rover Defender Cabrio wordt terug realiteit dankzij Heritage Customs
Taal Nederlands De Land Rover Defender verschilt sinds de introductie van de tweede generaties op wel meer vlakken van zijn voorganger. Zo is het model er niet alleen een stuk comfortabeler en moderner op geworden, maar gooiden de Britten de softtop-versies ook overboord. Daar heeft Heritage Customs nu iets aan gedaan.
Lees verder

Rijtest: Citroën ë-Berlingo (2022)
Taal Nederlands Het personenbusje is nog steeds de kompaan bij uitstek voor het grotere gezin, maar geldt dat ook wanneer je zijn aandrijflijn onder stroom zet? Wij deden de test met de Citroën Berlingo, sinds kort uitsluitend verkrijgbaar met een elektromotor in het vooronder en een 'ë-' voor de naam.
Lees verder

Lucid Air rijdt vanaf juni 2022 op Europese bodem, bevestigt woordvoerder
Taal Nederlands Het gaat nu toch echt gaan gebeuren voor Lucid, of toch als we een woordvoerder van de kersverse constructeur mogen geloven. Die bevestigde in een interview dat het Amerikaanse merk binnen amper twee maanden de oversteek naar Europa waagt, en dat doen ze met de langverwachte Air.
Lees verder

Optiefans: Dit kost de ideale Dacia Sandero (2022)
Taal Nederlands In onze 'Optiefans'-rubriek schuimen we de optielijsten af op zoek naar de valkuilen der verraderlijke pakketten of net naar die begeerlijke basismodelletjes. Deze keer nemen we het automobiele bestaansminimum onder de loep: de Dacia Sandero.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport telt af naar "unieke" onthulling
Taal Nederlands Komt er een nieuwe Range Rover, dan kan de Range Rover Sport niet lang achter blijven. Daarom stuurt Land Rover nu een paar eerste plaagplaatjes van het sportievere broertje de wereld in, en belooft de constructeur ook meteen dat de onthulling voor de nodige ophef zal zorgen…
Lees verder