woensdag 20 april 2022

Land Rover Defender wordt omgetoverd tot cabriolet

AUTOWEEK
Land Rover Defender wordt omgetoverd tot cabriolet
Heritage Customs zet de zaag in de Land Rover Defender. Het maakt er namelijk een open versie van, zoals we dat ook al kenden bij de oer-Defender. Heritage Customs bereidt enkele verschillende uitvoeringen voor.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS SUV - Eerste kennismaking
De EQS SUV is het topmodel van Mercedes'elektrische range. Extreem veel luxe maar ook extreem veel ruimte met zeven zitplaatsen of een gigantische bagageruimte. Wij konden vast een rondje om de grote Mercedes lopen.
Lees verder

Jaguar 420G (1968) - In het Wild
Bij sommige auto's hoef je geen autokenner of -liefhebber te zijn om te zien dat het iets bijzonders is. Dat geldt zeker voor deze Jaguar 420, die op tal van fronten uitblinkt in het hedendaagse straatbeeld. Al was het nieuw ook al een opvallende verschijning.
Lees verder

'Veel misverstanden over werking adaptieve cruise control'
Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat veel mensen die zonder instructies adaptieve cruise control gebruiken, niet goed op de hoogte zijn van de werking hiervan. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden, waarschuwt men.
Lees verder

Duizenden Nederlanders rijden met ongeldig rijbewijs
Duizenden Nederlanders rijden rond met een ongeldig verklaard rijbewijs dat ingeleverd had moeten worden bij het CBR. Dat meldt NOS op basis van cijfers van de politie en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).
Lees verder