donderdag 28 april 2022

Lexus introduceert RZ 450e

AUTOZINE
Lexus introduceert RZ 450e
Lexus presenteert de RZ 450e, het eerste model van Lexus dat vanaf de basis als Battery Electric Vehicle (BEV) is ontwikkeld. Technologie?n zoals steer-by-wire besturing (One Motion Grip) en DIRECT4 vierwiel-aandrijving geven karakter aan deze nieuwe Lexus. De RZ 450e valt ook op door zijn Spindle Body design en een ruim en uitnodigend interieur. Het nieuwe model is een belangrijke mijlpaal op weg naar klimaatneutrale, duurzame mobiliteit. Vanaf 2030 biedt Lexus in Europa uitsluitend nog 100% elektrisch aangedreven modellen aan. De Lexus RZ 450e wordt voor de jaarwisseling van 2022 / 2023 in ons land verwacht.
Lees verder

Kia succesvol bij iF Design Awards 2022
Kia heeft tijdens de iF Design Awards 2022 meerdere onderscheidingen voor de EV6 gekregen. De designprijzen zijn belangrijke erkenningen van de kracht van het nieuwe Opposites United productdesignethos van het merk. De EV6 won niet alleen de designprijs in de categorie Automobiles/Vehicles, maar ook in de categorie?n Shops/Showrooms, Product Interface en Textile/Wall/Floor.
Lees verder

Autotest: Suzuki S-Cross
Suzuki introduceert de tweede generatie van de S-Cross. Alhoewel? Afgaande op de cijfers is er niet zoveel nieuw. De nieuwe S-Cross is namelijk even groot als de vorige. De motoren hebben exact dezelfde specificaties en ook het onderstel is hetzelfde. Wat is er precies nieuw aan de S-Cross?
Lees verder

Volkswagen kondigt Amarok 2023 aan
Volkswagen onthult binnenkort de compleet nieuwe Amarok. Deze pick-up van de nieuwste generatie is tot meer in staat, zowel on- als offroad, en maakt indruk met zijn design, prestaties en een breed scala aan rijhulpsystemen. De nieuwe Amarok komt medio 2023 in Nederland op de markt en de eerste gecamoufleerde prototypen maken momenteel de laatste testrondes op, en naast, de Europese wegen.
Lees verder

Autotest: Volvo C40
De Volvo XC40 is een doorslaand succes. En dat biedt kansen! Zustermerk Polestar heeft inmiddels een strakke, minimalistisch gelijnde variant van de XC40 uitgebracht voor de zakelijke rijder. Onder de naam "Lynk en Co" is er een frivole en scherp geprijsde variant voor de particulier. Daar komt nu de "Volvo C40" bij. Wat maakt de C40 anders?
Lees verder