Doorgaan naar hoofdcontent

Maserati GranTurismo Folgore: de eerste elektrische

AUTOWEEK
Maserati GranTurismo Folgore: de eerste elektrische
Maserati verkoopt vanaf 2030 enkel nog puur elektrische auto's. Dat betekent dus ook dat auto's als de GranTurismo een volledig elektrische aandrijflijn krijgen. Het merk met de drietand geeft nieuwe platen vrij van die volledig elektrische versie van de GranTurismo: de Folgore.
Lees verder

Alweer smerige auto's verwacht vanwege Saharastof
Er is opnieuw Saharastof onderweg naar Nederland, meldt Weer.nl. Half maart daalde ook al Saharastof neer in Nederland, en dat leidde tot drukte bij autowasstraten. Ook voor komende week verwacht Weer.nl dat veel auto's van een laagje stof voorzien worden.
Lees verder

Audi komt met elektrische MPV-achtige
Elektrische auto's zijn er in diverse soorten en maten, maar elektrische MPV's kennen we in Europa nauwelijks. Audi blikt vooruit op de Urbansphere Concept, de derde in een reeks Sphere-studiemodellen die mogelijk laat zien hoe een elektrische MPV-achtige van Audi vormgegeven zou kunnen worden.
Lees verder

Max Verstappen na tweede uitvalbeurt: 'Geloof niet in titel'
Van de drie races die er dit seizoen verreden zijn, finishte Max Verstappen er slechts één. De betrouwbaarheid van de Red Bull laat behoorlijk te wensen over. Dat is niet het enige probleem en dus heeft het volgens Verstappen nu weinig zin om in de titel te geloven.
Lees verder

Tesla haalt amper nog auto's uit China
Tesla exporteerde vorige maand vanuit de voor het concern belangrijke fabriek in Shanghai maar zestig auto's. De in totaal bijna 66.000 auto's die er werden geproduceerd waren bijna allemaal voor de lokale Chinese markt.
Lees verder