Doorgaan naar hoofdcontent

Mazda trotseert Euro 7-norm met 3.3-liter zescilinder dieselmotor voor CX-60

AUTOFANS
Mazda trotseert Euro 7-norm met 3.3-liter zescilinder dieselmotor voor CX-60
Taal Nederlands Jawel: bij Mazda zal je de gloednieuwe CX-60 binnenkort ook met zelfontbranders kunnen bestellen. Alsof dat nog niet opmerkelijk genoeg was, blijken deze blokken ook nog eens 3.3 liter groot te worden en te beschikken over zes cilinders. Toch beloven de Japanners dat de nieuwe dieselmotoren klaar zijn voor een propere toekomst.
Lees verder

Antwerp Classic & GT Tour: inschrijvingen zijn geopend (2022)
Taal Nederlands De zomer komt eraan, en dus wordt het stilaan tijd om de klassieker af te stoffen of de sportwagen van stal te halen. Als eerste stop kan je alvast het gratis Antwerp Classic Car Event op je agenda zetten, en om daar te geraken kan je kiezen uit één van deze twee tours.
Lees verder

Jeep trekt de woestijn in met 7 nieuwe conceptcars (2022)
Taal Nederlands De dames en heren bij Jeep hebben de voorbije maanden duidelijk niet stilgezeten. Dit jaar nemen ze namelijk hun grootste verzameling aan conceptcars ooit mee naar de Easter Jeep Safari voor een weekje off-roadplezier. Vooral de Wrangler, Gladiator en Grand Cherokee gingen daarvoor onder het mes.
Lees verder

Elektrische drietand: Maserati laat GranTurismo Folgore bijna volledig zien
Taal Nederlands Maserati haalt opnieuw een plaagstootje uit met de GranTurismo Folgore, al kunnen we die '-je' misschien wel weglaten. Op twee nieuwe foto's is de elektrische coupé namelijk bijna ongecamoufleerd te zien. Voor aanwezigen van de Formula-E in Rome is er nog beter nieuws, want zij kunnen hem daar in al zijn glorie bewonderen.
Lees verder

Rijtest: Kia Stinger GT (2022)
Taal Nederlands Bijna vijf jaar geleden zette Kia zijn vorige slogan 'The Power to Surprise' overtuigend om in de praktijk met de Stinger. Afgelopen jaar kreeg de knappe vierdeurscoupé een update, waarbij alleen... de V6 overbleef.
Lees verder