zaterdag 30 april 2022

McLaren gaat eigen NFT's aanbieden met MSO Lab

AUTOWEEK
McLaren gaat eigen NFT's aanbieden met MSO Lab
McLaren gaat digitaal. Met MSO Lab, een project van McLaren Special Operations, wil de Britse supercarbouwer onder meer exclusieve NFT's (Non-Fungible Tokens) aan gaan bieden. Ook krijgen leden van deze digitale community andere voordelen.
Lees verder

Nissan Sunny (1984) - Liefhebber Gezocht
Altijd al een nieuwe Nissan Sunny willen hebben? Dan is dit je kans, want deze rode Sunny verdient op het oog zonder meer het predikaat 'nieuwstaat'. Deze rijdende tijdcapsule verdient daarom een baasje net zo goed voor hem zorgt als zijn vorige eigenaren gedaan hebben.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel 'In juli nog op winterbanden? Boete uitschrijven!'
Nic en Roy gaan op pad in een Opel Astra op Duitse platen en verliezen al snel de tijd uit het oog. Daardoor praten ze uitgebreid over de DS9, de Porsche 911 Sport Classis, modelauto's en de strategie van Stellantis. Ook maken ze zich kwaad over winterbandenrijders in de zomer. Veel kijkplezier!
Lees verder

Mercedes-Benz EQE - Back to Basics
De Mercedes-Benz EQE is in feite een gekrompen EQS. Heel groot is het prijsverschil tussen de instapversies twee met ruim €11.400 niet te noemen. Is de EQE 350+ Luxury Line dan nog wel een interessante aanbieding, of kun je beter doorsparen voor zijn grote broer? De configurator biedt antwoorden.
Lees verder

Hoeveel capaciteit heeft accu van Tesla Model 3 LR na ruim 130.000 km?
De elektrische auto die dit keer aan bod komt in onze accudegradatiecheck is de Tesla Model 3 Long Range. Eentje uit 2019, dat was het topjaar voor de Model 3 in Nederland. Hij werd zelfs de bestverkochte auto. In deze rubriek kijken we of je je zorgen moet maken over de degradatie van de accu na vele kilometers en verloop van tijd. Deze Tesla Model 3 Long Range heeft 137.000 kilometer gelopen.
Lees verder