Doorgaan naar hoofdcontent

'Meerderheid werkgevers bereid tot hogere kilometervergoeding'

AUTOWEEK
'Meerderheid werkgevers bereid tot hogere kilometervergoeding'
Er gaan steeds meer stemmen op om de belastingvrije reiskostenvergoeding te verhogen. Voordat werknemers van zo'n wijziging zouden kunnen profiteren, moeten de werkgevers eerst ook nog overstag. Het merendeel lijkt hiertoe bereid.
Lees verder

Gros Nederlandse autoforenzen laat auto niet staan door hoge brandstofprijzen
Acht op de tien forenzen die met de auto naar het werk reizen, laten de auto niet vaker staan door de hoge brandstofprijzen, zo blijkt uit onderzoek van Kantar Public in opdracht van Coalitie Anders Reizen.
Lees verder

Jaguar F-Pace ook als D300 Sport en P400 Sport
Wie in de markt is voor een Jaguar F-Pace met een zescilinder benzine- of dieselmotor, krijgt meer keuze. Voor zowel de D300 als de P400 komt er een nieuwe Sport geheten uitvoering.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 15
AutoWeek 15 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week rijden we onder meer met een aantal zeer belangrijke nieuwkomers. De Mercedes-Benz EQE, de nieuwe Range Rover en de BMW i7.
Lees verder

Lamborghini Huracán Tecnica: STO light
Lamborghini heeft het leven geschonken aan een nieuw derivaat van de Huracán. Maak kennis met de Lamborghini Huracán Tecnica, een extra scherpe achterwielaangedreven versie voor wie de extreem gevleugelde en hardcore Huracán STO te wild is.
Lees verder