woensdag 6 april 2022

Mercedes EQS SUV is klaar voor onthulling: dit weten we al

AUTOFANS
Mercedes EQS SUV is klaar voor onthulling: dit weten we al
Taal Nederlands Mercedes-Benz heeft alweer een teaser toegevoegd aan het fotoalbum van de aankomende EQS SUV. Dat model komt binnenkort de steeds groeiende wereld van de elektrische SUV's op zijn kop zetten. In aanloop naar zijn onthulling leggen we alle feitjes en roddels al eens samen.
Lees verder

Zo klinkt 1.700 pk sterke Koenigsegg Gemera [Video]
Taal Nederlands Het Zweedse Koenigsegg wil bakens verzetten met de Gemera, een vierzits hypercar met een 1.700 pk sterke aandrijflijn die bestaat uit 3 elektromotoren én een 2-liter twinturbo driecilinder benzine. Hoe zoiets klinkt? CEO Christian Von Koenigsegg trakteert ons alvast op een eerste oorwurm.
Lees verder

Officieel: Mercedes-AMG SL 43 krijgt viercilinder en achterwielaandrijving (2022)
Taal Nederlands Mercedes heeft een nieuwe versie aan het gamma van zijn SL toegevoegd, en die moet de roadster wat bereikbaarder maken. Zo ruimt de V8 van zijn soortgenoten plaats voor een viercilinder in de nieuwe 43-instapper, en wordt het vermogen enkel naar de achterwielen gestuurd.
Lees verder

Gezinsuitbreiding: Honda toont nieuwe SUV die naast HR-V en CR-V komt te staan
Taal Nederlands Honda heeft op de Noord-Amerikaanse markt het doek getrokken van een nagelnieuwe SUV. Die SUV deelt de "HR-V"-naam met zijn Europees broertje maar deelt verder geen technische kenmerken. Op termijn komt die "Amerikaans HR-V" ook naar Europa onder een andere naam. Om het SUV-gamma van Honda te versterken. Volg je nog?
Lees verder

Honda en GM gaan samen elektrische auto's bouwen vanaf 2027
Taal Nederlands Een Japanner en een Amerikaan komen een vergaderzaal binnen — het lijkt bijna het begin van een flauwe mop. Voor Honda en General Motors luidde het echter de start in van een gezamenlijk inhaalmanoeuvre op vlak van elektrische auto's.
Lees verder