woensdag 6 april 2022

Mercedes-Maybach S-klasse in gelimiteerde Virgil Abloh-uitvoering

AUTOWEEK
Mercedes-Maybach S-klasse in gelimiteerde Virgil Abloh-uitvoering
Mercedes-Benz en Mercedes-Maybach werkten de afgelopen jaren samen met de vorig jaar overleden modeontwerper Virgil Abloh. De laatste gezamenlijke creatie is nu onthuld: een speciaal aangeklede Mercedes-Maybach S-klasse.
Lees verder

Hyundai Ioniq 5 N rolt EV-spierballen
Ook de Ioniq 5 is op de radar van de N-afdeling van Hyundai verschenen. Die Hyundai Ioniq 5 N belooft een bijzonder rappe EV te worden. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de sportiefste Ioniq 5 meer dan 580 pk krijgt en daarmee met afstand te snelste Hyundai ooit wordt.
Lees verder

Bijna 50 procent meer getankt op dag van accijnsverlaging
Het zat er wel in: afgelopen vrijdag was het een stuk drukker bij de tankstations dan het in tijden geweest is. Toen werd immers de accijnsverlaging op brandstof ingevoerd. Nu zijn er ook concrete cijfers.
Lees verder

De zakenauto van de toekomst - Uit de Oude Doos
Het is de afgelopen decennia erg snel gegaan met communicatietechnologie. Dat blijkt wel weer als we AutoWeek 14 van 1992 openslaan. Toen zag men de 'zakenauto van de toekomst' nog voor zich met een hele batterij aan apparaten aan boord en legio antennes op de koets.
Lees verder

Mercedes weinig hoopvol voor Grand Prix van Australië
Het Formule 1-team van Mercedes heeft een enorme staat van dienst als het aankomt op de Grand Prix van Australië. Komend weekend rekent de regerend constructeurskampioen echter niet op vuurwerk.
Lees verder