zondag 17 april 2022

Mini Countryman (2023) - Vooruitblik

AUTOWEEK
Mini Countryman (2023) - Vooruitblik
We kunnen rustig stellen dat BMW het commercialiseren van de Mini-historie tot in de puntjes beheerst. Een van de succesvolste Mini-derivaten is uitgerekend het grootste model, de Countryman. Die auto gaat volgend jaar zijn derde levensfase in.
Lees verder

Nissan Qashqai e-Power - zo rijdt de nieuwe hybrideversie
Hybride-aandrijflijnen kennen we tegenwoordig in alle soorten en maten. Toch heeft Nissan een variant gevonden die nog niet bestaat. De e-Power-techniek levert een volwaardige serie-hybride op en debuteert in de Qashqai, waarmee we kort op pad konden.
Lees verder

Welke elektrische occasions koop je voor 20.000 euro
Laten we er maar geen doekjes om winden: de vraag naar elektrische auto's is niet bijster groot bij particulieren en dat geldt eveneens voor occasions. In 2021 wisselden iets meer dan twee miljoen gebruikte auto's van eigenaar en nog geen twee procent daarvan was elektrisch. Maar door de hoge brandstofprijzen neemt de interesse nu toch iets toe. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, zetten we het huidige aanbod tot €20.000 voor je op een rij.
Lees verder

7 auto-onderdelen die verschenen door de komst van de EV
Al eens eerder hebben we een lijstje gemaakt van zeven onderdelen die met de elektrificatie naar het museum verdwijnen. Maar met de komst van de elektrische auto verschijnen er natuurlijk ook weer allerlei noviteiten. Een greep.
Lees verder

Een Tesla-accu voor een Saab Sonett: verder leven als EV
Dit verhaal gaat over kartonnen dozen en zinloze dingen. Je zou zeggen dat dat nergens toe leidt, maar in dit geval bleken ze de weg naar een volledig elektrische Saab Sonett, die niet van origineel te onderscheiden is. Op de aanduiding EV achterop na.
Lees verder