dinsdag 5 april 2022

Nederlanders gebruiken telefoon steeds vaker in de auto

AUTOWEEK
Nederlanders gebruiken telefoon steeds vaker in de auto
De mobiele telefoon is verweven in het leven van velen met als gevolg dat het gebruik van smartphone alleen maar toeneemt, helaas ook in het verkeer. Dat blijkt uit de Mobiliteitsbarometer die Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft opgesteld in opdracht van Interpolis.
Lees verder

Mitsubishi blaast Colt nieuw leven in
Mitsubishi keert na negen jaar terug naar het segment van de compacte hatchback. Volgend jaar komt Mitsubishi met een splinternieuwe Colt. Daar blijft het niet bij, Mitsubishi zet in 2023 namelijk ook een splinternieuwe ASX in de showrooms.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 14
AutoWeek 14 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week gaan we op pad met een belangrijke nieuwkomer; de Toyota Aygo X en dan met de cvt-automaat. Ook rijden we de gefacelifte Ford Focus, testen we de bijzondere aandrijflijn van de Nissan Qashqai e-Power en hebben we een Skoda Octavia op gas in Klokje Rond.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-AMG GT betrapt
De Mercedes-AMG GT loopt op zijn laatste benen. Het sportiefste lid van de Mercedes-familie wordt namelijk opgevolgd door een geheel nieuw model. Die geheel nieuwe Mercedes-AMG GT is op een set nieuwe spionageplaten uitgebreid in beeld verschenen.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS SUV: aan de elektro-top
Mercedes-Benz heeft een nieuwe elektrische gigant in de ontwikkelingskamers staan, een auto die het op 19 april aan de elektro-top van autoland parkeert. Daarbij maakt het niet uit of de weg naar de top makkelijk begaanbaar is. Het gaat namelijk om de Mercedes-Benz EQS SUV, de SUV-broer van vlaggenschip EQS.
Lees verder