donderdag 21 april 2022

Nieuwe elektrische Ford Transit Custom laat zich zien

AUTOWEEK
Nieuwe elektrische Ford Transit Custom laat zich zien
Ford werkt aan een nieuwe generatie middelgrote bestel- en personenbusjes, die de huidige Transit Custom en Tourneo Custom opvolgen. Daar zit sowieso een volledig elektrische versie bij, waar we nu een eerste teaserplaat van voorgeschoteld krijgen.
Lees verder

Ferrari verlengt contract Carlos Sainz met twee seizoenen
Goed nieuws voor Carlos Sainz: de Spanjaard mag na dit seizoen in ieder geval nog twee jaar langer bij Ferrari blijven. Vandaag maakte het team bekend dat de Spanjaard contractverlenging heeft gekregen tot en met 2024. Gezien de resultaten die Sainz tot op heden boekte bij Ferrari is dat niet heel gek.
Lees verder

Xpeng P5: tot 465 kilometer elektrisch vanaf zo'n 48 mille
Xpeng heeft de verwachte Nederlandse vanafprijs vrijgegeven van de eerste auto die het naar ons land haalt: de P5. De P5 is een elektrische sedan die tot 465 kilometer ver komt op een volle accu. Reserveren kan per direct.
Lees verder

Elektrische Fiat 500 met kleinste accu nu ook als 3+1
Wie in de markt is voor een elektrische Fiat 500e, kan al uit diverse versies kiezen. Er is een reguliere hatchback, een 500E Cabrio met roldakje en zelfs een 3+1 met een extra portiertje. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende accupakketten, al viel de kleinste accu slechts te combineren met een klein aantal uitvoeringen. Daar komt nu verandering in.
Lees verder

Lamborghini bouwt 20.000e Huracán
Lamborghini viert een bijzondere mijlpaal: de 20.000e Huracán is de fabriekspoorten in Sant'Agata Bolognese uitgerold. Niet zomaar eentje, maar een STO.
Lees verder