Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe topman voor Skoda

AUTOWEEK
Nieuwe topman voor Skoda
Skoda heeft een nieuwe topman aangewezen. Huidig Skoda-CEO Thomas Schäfer zwaait per 1 juli na zo'n twee jaar zetelen op de Skoda-troon af en wordt vervangen door Klaus Zellmer.
Lees verder

Autoshow Peking officieel uitgesteld wegens corona
Vanwege nieuwe corona-uitbraken is Auto China 2022 uitgesteld. De grote autobeurs, die dit jaar in de hoofdstad Peking neerstrijkt, zou later deze maand plaatsvinden.
Lees verder

Goedkoopste elektrische auto van Nederland duurder
De goedkoopste nieuwe elektrische auto van Nederland wordt duurder. We hebben het dan natuurlijk over de Dacia Spring. De vanafprijs van de elektrische Dacia Spring blijft onder de 20 mille en daarmee blijft het puur wat aanschaf betreft de goedkoopste elektrische personenauto van ons land.
Lees verder

Tesla levert recordaantal auto's af
Tesla-topman Elon Musk kan weer een dansje doen. Tesla heeft in het eerste kwartaal van dit jaar namelijk een recordaantal auto's afgeleverd. In totaal vonden meer dan 300.000 nieuwe Tesla's hun weg naar een eigenaar, fors meer dan in het eerste kwartaal van vorig jaar.
Lees verder

Mini Remastered Marshall Edition is kleine herrieschopper
David Brown Automotive heeft de klassieke Mini weer bij de kladden gepakt en 'm een aardige metamorfose gegeven. Het resultaat is een gemoderniseerde Mini met een muzikaal thema: de Mini Remastered Marshall Edition.
Lees verder