dinsdag 26 april 2022

Nieuwe Volkswagen Amarok: groter en meer capabel

AUTOWEEK
Nieuwe Volkswagen Amarok: groter en meer capabel
De Volkswagen Amarok is met introductiejaar 2010 dit jaar 12 jaar oud. Tijd dus voor een opvolger. Volkswagen deelt een nieuwe set foto's van zijn nog in camouflagepak gestoken nieuwe pick-up en geeft daarbij nieuwe informatie over het werkpaard vrij.
Lees verder

Maximumsnelheid gaat omlaag op tal van wegen in provincie Utrecht
In de provincie Utrecht gaat uiterlijk in 2040 de maximumsnelheid omlaag op delen van provinciale wegen en op alle parallelwegen. Daarover is een akkoord bereikt bij de Gedeputeerde Staten. De Provinciale Staten moeten nog wel instemmen.
Lees verder

Mammoth 1000 6x6 TRX is zeswielig monster met dik 1.000 pk
Hennessey Performance maakt zijn reputatie de vaandeldrager van automobiele excessen te zijn weer eens waar. De Texanen stellen in de vorm van de Mammoth 1000 6x6 TRX namelijk een werkelijk gestoorde creatie aan het daglicht voor. Het zeswielige bakbeest gaat nog in productie ook!
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 17
AutoWeek 17 ligt vanaf woensdag in de winkels of hangt deze week bij je in de brievenbus. Deze week zetten we onder meer zevenzits Dacia Jogger tegenover de Citroën Grand C4 Spacetourer die net uit productie is. We testen twee hippe elektro cross-overs uit de Stellantis-familie, de DS 3 E-Tense en de Opel Mokka-e. Van een andere orde is de Ineos Grenadier, voor wie de oude Land Rover Defender mist.
Lees verder

Nieuwe Hyundai Kona: maatje groter
Hyundai heeft een volledig nieuwe generatie van de Kona in de ontwikkelingskamers staan. Die nieuwe Hyundai Kona lost volgend jaar het momenteel zo'n vijf jaar oude huidige model af. Vanbuiten wordt alles anders, maar op technisch vlak lijkt Hyundai trouw te blijven aan de bekende Kona-receptuur.
Lees verder