Doorgaan naar hoofdcontent

Nissan Ariya - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Nissan Ariya - Eerste rijtest
Nissan mag zichzelf dankzij de Leaf een ware EV-pionier noemen, maar die initiële voorsprong is het merk ook al jaren kwijt. Met de Ariya wil Nissan weer aansluiting vinden bij de huidige generatie elektrische cross-overs. Eens kijken of dat lukt.
Lees verder

De Maserati Kubang werd vooral geen SUV genoemd
Het idee van een SUV voor Maserati ontstond al zo'n twintig jaar geleden, ook al werd die term nog zorgvuldig weggehouden bij het eerste serieuze studiemodel. Ontwerper Giugiaro sprak liever van een GT met ruime gebruiksmogelijkheden.
Lees verder

Zo Europees zijn de Toyota's tot en met het C-segment
Toyota Motor Europe heeft een flinke vinger in de pap bij de ontwikkeling van de modellen van het Japanse merk. Voor ons reden om eens bij het Europese R&D-center van Toyota in België langs te gaan om uit te zoeken hoe hoog het Europese aandeel in de ontwikkeling van onze duurtest-Yaris Cross is.
Lees verder

Grote verschillen in werkplaatstarieven merkdealers
De factuur van de garage behoort tot de hoogste rekeningen die je moet betalen. Over het algemeen is de factuur netjes uitgesplitst en kun je duidelijk zien wat je voor de onderdelen betaalt. Onderaan de streep bepaalt het uurtarief echter voor een aanzienlijk deel de hoogte van de factuur. En dat tarief is vaak onduidelijk. Tijd voor een rondgang langs de dealers.
Lees verder

Charles Leclerc domineert Grand Prix van Australië
Charles Leclerc was oppermachtig tijdens de Grand Prix van Australië. De Ferrari-coureur leek één met zijn auto en domineerde op het Albert Park Circuit. Max Verstappen kan na deze race beter niet naar de stand in het kampioenschap kijken.
Lees verder