dinsdag 5 april 2022

Nu officieel: zo ver komt Toyota’s elektrische bZ4X (2022)

AUTOFANS
Nu officieel: zo ver komt Toyota's elektrische bZ4X (2022)
Taal Nederlands De bZ4X legt zijn allerlaatste kaart op tafel: die waarop zijn rijbereik staat. Daardoor zien we eindelijk het totaalplaatje van Toyota's eerste als dusdanig ontwikkelde elektrische auto, en dat mag er best zijn. Het model moet — in theorie althans — ruim 500 kilometer halen uit een volle accu.
Lees verder

Terug naar de (nabije) toekomst: DeLorean DMC-12 kent onthullingsdatum
Taal Nederlands Voor zij die zich even terug in de 80's wanen: je leest wel degelijk een nieuwsbericht uit het jaar 2022. DeLorean, bezieler van de DMC-12 in al zijn vleugeldeurenpracht, is namelijk terug en belooft een nieuw model op de markt te brengen. En jawel: die zal als vanouds onder de noemer DMC-12 verschijnen.
Lees verder

Volgende Alfa Romeo Giulia blijft sedan, maar wordt wel elektrisch
Taal Nederlands Sedanfans, verheugt u. De topman van Alfa Romeo heeft namelijk een tipje van de sluiter gelicht over de toekomst van de Giulia, en dat model blijft als vanouds laag bij de grond. Zij die echter hoopten nog steeds een symfonische V6 in zijn vooronder te vinden, zijn er wel aan voor de moeite.
Lees verder

Dan toch: Mitsubishi plaagt met nieuwe Colt voor Europese markt
Taal Nederlands Mitsubishi heeft vandaag een plaagplaatje de wereld in gestuurd dat zich stevig in de categorie 'onverwacht' plaatst. Ze tonen namelijk een eerste teaser van hun nieuwe Colt, en die is terug helemaal bestemd voor de Europese markt. Of moeten we zeggen: Cliolt?
Lees verder

Lexus onthult elektrische RZ 450e nog deze maand
Taal Nederlands Ook Lexus geeft langzaam maar zeker toe aan de golf van de elektrificatie. De surfplank waarmee ze die eindelijk willen bedwingen neemt de vorm aan van deze RZ 450e, een SUV op stroom. Daar mogen we nu de snuit van bekijken in aanloop naar zijn onthullingsdatum.
Lees verder