Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Lamborghini Huracan Tecnica is beste van twee werelden (2022)

AUTOFANS
Officieel: Lamborghini Huracan Tecnica is beste van twee werelden (2022)
Taal Nederlands We kennen het probleem: de standaard Huracan EVO is je wat te tam, terwijl de STO meteen te radicaal is om nog naar de bakker te kunnen rijden. Ook bij Lamborgini moeten ze dit ingezien hebben, en dus komen de Italianen met een antwoord: dit is de Huracan Tecnica.
Lees verder

Officieel: BMW X7 krijgt gespleten snuit en gebogen scherm (2022)
Taal Nederlands BMW trakteert zijn grootste SUV op een facelift, al is het nog de vraag of je dit wel zo kan noemen. De snuit van deze X7 lijkt namelijk niet zozeer strakgetrokken maar eerder uiteengetrokken. BMW lanceert daarmee de nieuwe look van zijn 7-modellen, en integreert meteen ook een moderner interieur.
Lees verder

BMW laat (iets) meer van elektrische 7 Reeks zien
Taal Nederlands Krijg je maar niet genoeg van de nieuwe snuit van de X7? Dan heeft BMW goed nieuws voor jou, want volgende week mag je van een gelijkaardige tronie genieten op de nieuwe 7 Reeks. We krijgen nog eens een voorsmaakje in de vorm van zijn elektrische versie: de i7.
Lees verder

Austin-Healey 'by Caton' is duur retro-speelgoed
Taal Nederlands Is er een manier om een klassieke Austin-Healey nog knapper te maken? Volgens Caton alvast wel, want zij komen met deze strakke restomod op de proppen. Het enige dat je ervoor moet doen is precies de juiste donor op de kop tikken, bij de eerste 25 kandidaten zijn en vervolgens flink in de buidel tasten.
Lees verder

Euro NCAP-crashtests: Dacia Jogger buist in afwezigheid
Taal Nederlands Euro NCAP heeft alweer zijn veiligheidsscores van een paar nieuwe auto's gepubliceerd. Daar zit een opmerkelijke buis tussen, en die is gericht aan het adres van Dacia. De testers sturen de nieuwe Jogger namelijk naar huis met slechts één ster, en dat zonder hem schijnbaar ook maar één keer gecrasht te hebben… Wacht, wat?
Lees verder