woensdag 13 april 2022

Opel Calibra - Rijtest - Uit de Oude Doos

AUTOWEEK
Opel Calibra - Rijtest - Uit de Oude Doos
Genoeg autoliefhebbers zullen nog wel eens met weemoed terugdenken aan de tijd dat bread-and-butter-merken nog met coupés op basis van doodnormale modellen kwamen. 30 jaar geleden reden we met zo eentje: de Opel Calibra.
Lees verder

Eén ster voor Dacia Jogger bij crashtest Euro NCAP
Veiligheidsinstituut Euro NCAP lanceerde de afgelopen periode weer drie nieuwe auto's richting de muur of andere voorwerpen: de Dacia Jogger, DS 4 en Honda HR-V. Bij de laatste twee rolde een prima score van vier sterren uit de test, Dacia gaat wederom teleurgesteld naar huis.
Lees verder

Fiat 500e krijgt nieuwe topuitvoering
Fiat vult de prijslijst van de 500e aan met de 'La Prima by Bocelli', een nieuwe topuitvoering die voortvloeit uit een samenwerking met niemand minder dan, jawel, Andrea Bocelli. De 'La Prima By Bocelli' vervangt de 'La Prima' en brengt een aantal extra's met zich mee.
Lees verder

Facelift voor Subaru Outback
Subaru voert een facelift door op de Outback. De avontuurlijke vierwielaangedreven stationwagen krijgt onder meer een vernieuwd front, maar op heftige aanpassingen hoef je verder niet te rekenen.
Lees verder

Diesel bijna zo duur als benzine: hier komt het door
Wie een dieselauto rijdt hoeven we het vast niet meer te vertellen: het gebruikelijke prijsverschil met benzine is de afgelopen tijd aardig geslonken. Als het zo doorgaat betaal je straks voor een liter diesel hetzelfde als een liter benzine. Dat heeft meerdere oorzaken.
Lees verder