Doorgaan naar hoofdcontent

Opel Vivaro met een vleugje Irmscher-fout

AUTOWEEK
Opel Vivaro met een vleugje Irmscher-fout
Opel-tuner Irmscher kan ook niet van de bussen van Opel afblijven. De Duitse Opel-adepten namen eerder al de Zafira Life onder handen en stort zich nu ook op de Vivaro, maar maakt er wel direct een ultieme vakantiebus van.
Lees verder

Opel Rekord (1984) - In het Wild
De eigenaar van deze Opel Rekord verdient een hele dikke pluim. Niet alleen omdat de auto er nog schitterend bij staat, maar ook omdat de Rekord nog nooit van eigenaar is gewisseld. 37 jaar met dezelfde auto doen, dat zie je niet vaak!
Lees verder

Parkeervergunningen duurder geworden
Het leven wordt op tal van fronten alsmaar duurder. Dat gaat ook op voor parkeervergunningen, die gemiddeld een procent duurder werden in een jaar tijd. Er zijn echter uitschieters naar boven en beneden.
Lees verder

Honda steekt €37 miljard in elektrificatie
Honda steekt de komende 10 jaar omgerekend maar liefst €36,74 miljard in elektrificatie. Die investering moet het mogelijk maken om een ambitieuze doelstelling te halen. Honda mikt er namelijk op om vanaf 2030 jaarlijks 2 miljoen elektrische auto's te bouwen.
Lees verder

Fastned gaat 65 nieuwe laadstations bouwen
Snellaadbedrijf Fastned zag zijn omzet in het eerste kwartaal van dit jaar toenemen tot €5,7 miljoen, een stijging van maar liefst 186 procent vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar. Het bedrijf profiteert van de toenemende verkoop van elektrische auto's en om daar verder de vruchten van te plukken kondigt Fastned de komst aan van minstens 65 nieuwe laadstations.
Lees verder