vrijdag 22 april 2022

Parkeren op vliegveld duurder

AUTOWEEK
Parkeren op vliegveld duurder
Je auto parkeren bij een van de Nederlandse vliegvelden is in twee jaar tijd behoorlijk duurder geworden. Dat blijkt uit het Lenterapport 2022 dat Vliegveldinfo.nl heeft vrijgegeven.
Lees verder

Elektrische Hyundai Ioniq 6 betrapt
De Hyundai Ioniq 5 krijgt dit jaar gezelschap van de Ioniq 6, een lager en meer gestrekt model dat op designvlak ook weer een regelrechte aandachtstrekker lijkt te worden. De Ioniq 6 is opnieuw door onze spionagefotograaf gesnapt en laat daarbij een interessant nieuw detail zien.
Lees verder

ZipCharge GoHub: tot tien 'powerbanks' inéén
Eind vorig jaar leerden we over de ZipCharge Go, een soort powerbank voor elektrische auto's. ZipCharge introduceert nu een slimme manier om die Go's te plaatsen, de Zipcharge GoHub.
Lees verder

Situatie Rusland raakt Renault minder hard dan verwacht
Renault voelt de impact van het chiptekort en de huidige situatie in Rusland minder hard dan analisten hadden verwacht. De omzet van de Franse autobouwer liep in het eerste kwartaal wel terug, maar met minder dan drie procent. Renault is van alle grote autobouwers het meest actief in Rusland en heeft daar ook een meerderheidsbelang in Lada-moederbedrijf AvtoVAZ.
Lees verder

Aston Martin volledig elektrisch in 2030
Aston Martin gaat in 2030 volledig aan de stekker. Dat bevestigt het merk in de onlangs uitgestippelde 'Racing.Green'-strategie. De eerste EV van het merk komt als alles volgens plan gaat in 2025 op de markt.
Lees verder