zaterdag 23 april 2022

Peugeot 308 SW vs. Volkswagen Golf Variant - Dubbeltest

AUTOWEEK
Peugeot 308 SW vs. Volkswagen Golf Variant - Dubbeltest
Voordat de hele wereld en masse overstapte op cross-overs en SUVs was het eigenlijk heel simpel. Was je alleen of met zijn twee├źn, dan nam je een hatchback, was je met meer dan een stationwagon. Dat het laatste nog altijd een prima alternatief is, bewijzen de Peugeot 308 SW en Volkswagen Golf Variant.
Lees verder

Seat Ibiza (1989) - In het Wild
Een primeur voor de rubriek 'In het Wild': het is namelijk de eerste keer dat de Seat Ibiza in de spotlights staat. Dit exemplaar van de eerste generatie verkeert op het oog in een bijzonder goede staat!
Lees verder

Weblog: Weblog - Digitaal kijken
Je raakt de tel kwijt; wie had 'm eigenlijk als eerste? Als ik me goed herinner Land Rover met de Evoque. Je begreep de logica achter de uitvinding meteen. Door de steeds lagere of achter hoofdsteunen verstopte achterruiten van met name crossovers zag je in normale binnenspiegels steeds minder tot geen hol. Dus was de camera een uitkomst. Die had achterop tenminste onbelemmerd uitzicht. En meteen een mooi stukje innovatie, want daar draait het toch om in de automotive. Zo moeten we met alweer ...
Lees verder

Kwalificatie Imola: Pole voor Verstappen na regenachtige chaos
De regen speelde ook weer een rol tijdens de kwalificatie voor de sprintrace van de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola. Mercedes-AMG moest een bittere pil slikken, de pole position is voor
Lees verder

Mazda MX-5 - Back to Basics
Wie denkt aan een voordelige roadster, denkt al decennialang aan de Mazda MX-5. Omdat de kracht van het model juist in die relatieve betaalbaarheid zit, is het extra interessant om te zien wat je allemaal (niet) krijgt voor de basisprijs.
Lees verder