zaterdag 30 april 2022

Porsche introduceert 911 Sport Classic

AUTOZINE
Porsche introduceert 911 Sport Classic
Porsche introduceert het tweede model uit de reeks van vier exclusieve special editions binnen de Heritage Design-collectie. De door Porsche Exclusive Manufaktur in een gelimiteerde oplage van 1.250 exemplaren geproduceerde 911 Sport Classic is ge?nspireerd door het kenmerkende design van de jaren zestig en begin jaren zeventig. Net als zijn voorganger uit 2009, de 911 Sport Classic (997), is het design van deze 911 gebaseerd op dat van de eerste generatie 911 (1964 - 1973) en in het bijzonder op de 911 Carrera RS 2.7 uit 1972.
Lees verder

Toyota Supra wordt leverbaar met handbak
Toyota GAZOO Racing introduceert een nieuwe variant van de GR Supra. Naast de 2,0 liter viercilinder en 3,0 liter zescilinder met achttrapsautomaat komt er nu een derde variant bij: de GR Supra met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Altijd gekoppeld aan de 340 pk sterke zes-in-lijn en lichter in gewicht is dit de GR Supra voor puristen.
Lees verder

Polestar 2 aangepast voor modeljaar 2022
De Polestar 2 is aangepast voor modeljaar 2022. De wijzigingen zijn enerzijds gericht op het verlagen van de impact op het klimaat en het vergroten van de transparantie, en anderzijds het design, de specificaties en efficiency verbeteren. Het partnership van Polestar met Circulor omvat nu ook de traceerbaarheid via blockchain van mica, dat samen met kobalt wordt gevolgd ten behoeve van de productie van de accus voor de Polestar 2. Dankzij de blockchain-technologie kan Polestar risicomineralen traceren van de materiaalbron tot het eindproduct.
Lees verder

Jaguar XE en XF alleen R-Dynamic
De Jaguar XE en XF zijn voortaan alleen nog beschikbaar als R-Dynamic. Deze aanpassing van het aanbod betekent dat alle uitvoeringen voortaan standaard zijn uitgevoerd met de nadrukkelijk dynamische R-Dynamic-uitstraling. Verder is naast de XE nu ook de XF beschikbaar als R-Dynamic Black. Daarnaast bieden de Jaguar XE en XF klanten nu meer keuze en technologie dan voorheen. Voorbeelden zijn de standaard Adaptive Cruise Control en de integratie van what3words en Alexa-spraakbediening, waarvan de laatste kan worden geactiveerd via een SOTA-update zodra het beschikbaar is in Nederland.
Lees verder

Skoda KAROQ 2022 nu in de showroom
De vernieuwde KAROQ staat in de Nederlandse showrooms van Skoda. De avontuurlijke en compacte SUV heeft een aangescherpt design en legt de lat op diverse vlakken hoger. Hij is nu ook te bestellen als 1.0 TSI Greentech Ambition, vanaf 32.990 euro. De nieuwste versie van de succesvolle SUV van Skoda is direct te herkennen aan designelementen zoals de zeshoekige grille, nieuwe bumpers en de grote achterspoiler. De kenmerkende C-design achterlichten en de scherp gesneden koplampen zijn altijd voorzien van LED-verlichting. Full LED Matrix-technologie is tegen meerprijs verkrijgbaar.
Lees verder