donderdag 7 april 2022

Porsche investeert extra in synthetische brandstoffen

AUTOWEEK
Porsche investeert extra in synthetische brandstoffen
Porsche investeert behoorlijk in de ontwikkeling en productie van synthetische brandstoffen. Het merk steekt omgerekend zo'n €69 miljoen in HIF Global LLC, een holding met diverse ontwikkelaars van productielocaties van synthetische brandstoffen in zijn portfolio.
Lees verder

Camperverkoop eerste kwartaal: plussen en minnen
De handel in tweedehands kampeerauto's was nog nooit zo hoog als in het eerste kwartaal van dit jaar. Dat blijkt uit de cijfers van Bovag, RDC en Kampeer & Caravan Industrie (KCI). Tegelijkertijd maakte de verkoop van nieuwe campers wel een dipje door.
Lees verder

Slecht weer leidt tot drukste ochtendspits van het jaar
Het was al verwacht, maar het slechte weer heeft donderdagochtend inderdaad voor flinke vertragingen gezorgd in Nederland. Sterker zelfs: het was de drukste ochtendspits tot nu toe in 2022.
Lees verder

Kia EV6 GT: 585 pk sterke topversie in detail
De Kia EV6 is al met diverse aandrijflijnen te bestellen waarvan de 325 pk sterke vierwielaangedreven smaken tot op heden de krachtigste waren. Die versies verbleken bij de variant die Kia nu in detail toelicht. We maken uitgebreid kennis met de Kia EV6 GT, een maar liefst 585 pk sterke sportieve topversie.
Lees verder

BMW M3 lijkt ook als heftiger 'CSL' te komen
BMW is nog niet klaar met de M3 en M4, zo blijkt wel uit de deels ingepakte auto's die nog steeds opduiken. Vermoedelijk zit er opnieuw een versie in het vat die het nog verder schopt dan de Competition. In de wandelgangen klinkt de naam CSL.
Lees verder