donderdag 14 april 2022

Renault 5 (1985) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Renault 5 (1985) - Liefhebber Gezocht
De Renault 5 bestaat dit jaar 50 jaar, maar die reden hebben we niet nodig om deze leuke 'Supercinq' naar voren te schuiven. Zo'n 5'je is natuurlijk hoe dan ook geknipt voor een optreden in 'Liefhebber Gezocht'. Want een liefhebber, die verdient-ie.
Lees verder

Genesis Speedium X Coupé: nieuw design voor EV's
Genesis heeft het doek getrokken van een nieuw studiemodel. We maken kennis met de Genesis Speedium X Coupé, een gelikt gelijnde showauto waarmee Genesis naar eigen zeggen laat zien hoe de volgende lichting EV's van het merk vormgegeven gaat worden.
Lees verder

Deus Vayanne: 2.230 pk en 2.000 Nm aan elektrokracht
Het even piepjonge als ambitieuze Deus Automobiles heeft een elektrische supercar gepresenteerd die tot bijna onaardse prestaties in staat is. Maak kennis met de Vayanne, een supercar met 2.230 door designhuis ItalDesign verpakte elektro-pk's.
Lees verder

Vernieuwde BMW X7 nu al als Alpina XB7
De folder van de gefacelifte BMW X7 is nog amper gedrukt of Alpina tilt zijn variant van BMW's vernieuwde grootste SUV op het podium. Dit is de opgewaardeerde Alpina XB7.
Lees verder

Test: Range Rover
Nee, het is geen lage sportwagen en net zo min een cabrio. Maar voor het overige biedt de nieuwe Range Rover zo'n beetje alles wat je wenst, vanaf 2024 zelfs als EV. Heeft een Jaguar XJ nog bestaansrecht?
Lees verder