Doorgaan naar hoofdcontent

Renault Mégane II - Facelift Friday

AUTOWEEK
Renault Mégane II - Facelift Friday
De Renault Mégane II was zonder meer opmerkelijk gevormd. Dat lag niet aan de neus, maar het was wel de neus die in 2006 op de schop ging.
Lees verder

Weblog: Weblog - Geef eens richting aan op een rotonde
Misschien zit het een beetje in mijn aard, maar ik zou denk ik een boek kunnen schrijven over acties in het verkeer waar ik me kapot aan erger. Ik ben denk ik bovengemiddeld allergisch voor dommigheid in het verkeer. Helaas is daar geen tekort aan. Toch kan ik nog een klein beetje begrip opbrengen voor mensen die overduidelijk gewoon geen held achter het stuur zijn. Iemand die rustig met 90 km/h voortkabbelt op de rechterbaan en terwijl jij er links aankomt plots de richtingaanwijzer aanzet en ...
Lees verder

'Dacia Jogger wordt wel/geen succes' - AutoWeek podcast
Marco en Roy zijn het deze week oneens over de kansen van de nieuwe Dacia Jogger. Verder verbazen de mannen zich over het gamma van Mercedes en heeft Marco problemen met de nieuwe garantieregeling van Lexus. Luisteren kan hieronder of via je eigen podcast app. Veel plezier!
Lees verder

Fiat 500e vs. Peugeot e-208 - dubbeltest
De Fiat 500 is voor het eerst sinds 1936 leverbaar met een achterdeur. Is dat genoeg om hem een alternatief te maken voor een praktische EV als de Peugeot e-208? Een onderzoek!
Lees verder

1 April! Deze autofabrikanten trokken hun lolbroek aan
De dag van de grappen en grollen is weer aangebroken: 1 april. Enkele autofabrikanten en andere instanties gaven de communicatieafdeling de vrije hand en kwamen op de proppen met bizarre persberichten en posts die alleen vandaag op hun plek zijn. Dit is een greep uit het aanbod der grappen.
Lees verder