donderdag 7 april 2022

Saab 9000 Turbo 16 - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Saab 9000 Turbo 16 - Op de Rollenbank
Het is een hele tijd geleden dat we oog in oog stonden met een Saab 9000 uit een van de eerste bouwjaren. En dat het de topversie is, maakt het extra bijzonder. Het betreft een frisse import uit Italiƫ. Nieuwe eigenaar Tim Westra, overigens zestien jaar jonger dan zijn auto, wil wel een weten of zijn auto technisch gezond is.
Lees verder

Mercedes-Benz A-klasse-familie gefacelift onderweg
Onze spionagefotograaf vuurt vandaag een enorm salvo foto's op ons af. In de vrieskou van het hoge noorden trof hij de gefacelifte Mercedes-Benz A-klasse hatchback en de Sedan, in Duitsland trof-ie de A 35 en de A 45.
Lees verder

Volvo 480 GT Turbo (1995) - Liefhebber Gezocht
Is de Volvo 480 de leukste auto die ooit in Born van de band rolde? Misschien wel. We hebben er eentje gevonden in ons occasionaanbod die echt een liefhebber als nieuwe eigenaar verdient. Nou kunnen we dat eigenlijk wel van elke 480 zeggen, maar zeker van deze.
Lees verder

Hyundai's vernieuwde grootste SUV staart je aan
Vind je de Santa Fe met zijn lengte van 4,79 meter een grote jongen? Dan ken je de Hyundai Palisade waarschijnlijk nog niet. Hyundai's grootste SUV is inmiddels een kleine vier jaar oud en dat betekent dat er al een gefacelifte versie in de ontwikkelingskamers staat. Het is die vernieuwde Palisade waar we nu het vernieuwde front van kunnen zien.
Lees verder

Nieuwe Honda Civic Type-R sloopt ronderecord Suzuka
De nieuwe Honda Civic Type-R is nog niet onthuld, maar de op stapel staande topversie van het Civic-gamma mag zich in zijn klasse nu al de koning van het Suzuka Circuit noemen. De hot hatch is op het circuit natuurlijk niet de snelste auto ooit, maar vestigt wel een nieuw ronderecord voor voorwielaangedreven auto's.https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/dit-is-de-hybride-honda-civic-ehev/
Lees verder