maandag 18 april 2022

Smart introduceert #1

AUTOZINE
Smart introduceert #1
Smart heeft zijn nieuwe elektrische auto onthuld: de Smart #1. De auto is voorzien van een gestroomlijnd design en diverse technologische innovaties. Bestuurders kunnen de auto deels naar hun persoonlijke voorkeuren instellen. Daarnaast kan met de Smart #1 via een app delen met vrienden.
Lees verder

Volvo verlengt garantie Selekt Occasion
Volvo maakt de aanschaf van een Selekt occasion aantrekkelijker. Een jong gebruikte Volvo die met dit kwaliteitskeurmerk wordt aangeboden, wordt vanaf april 2022 standaard geleverd met 24 maanden fabrieksgarantie: een verdubbeling van de huidige garantietermijn. Een jong gebruikte Volvo kan binnen het dealernetwerk altijd met dit keurmerk worden aangeboden.
Lees verder

BMW vernieuwt X7 voor 2022
BMW vernieuwt de X7 voor modeljaar 2022. Verschillende verfijningen in het design, met name de voorzijde, versterken het unieke karakter van de grootste SUV van het merk. Eveneens vernieuwd is het M Sportpakket. Ook zijn tot 23 inch lichtmetalen wielen mogelijk (primeur voor af fabriek BMW wielen) en is de cockpit voorzien van de nieuwste generatie van het iDrive bedieningssysteem inclusief BMW Curved Display en BMW Operating System 8. Daarnaast heeft de nieuwe X7 nog rijkere standaarduitrusting, extra bestuurdersassistentiesystemen en de nieuwste 48V mild hybrid technologie voor alle drie de motorvarianten.
Lees verder

Autotest: MG 5
Wie op zoek is naar een elektrische auto komt bijna altijd uit bij een SUV. Wie op zoek is naar een middelgrote stationcar wordt eveneens bijna gedwongen om de stap naar een SUV te maken. "Sports Utility Vehicles" zijn immers groot, stoer en volgens velen daarom "dus" beter. Maar is dat wel terecht? En wat als iemand toch een stationcar zoekt? MG belooft redding met de "5".
Lees verder

Autotest: Ford Fiesta
De zevende generatie van de Ford Fiesta is inmiddels vijf jaar op de markt. In die tijd zijn heel wat nieuwe modellen van andere merken op de markt verschenen. Daarom vernieuwt Ford de Fiesta regelmatig. Na nieuwe uitvoeringen in 2018 en nieuwe motoren in 2020 is het voor modeljaar 2022 tijd voor een nieuw uiterlijk en een rijkere uitrusting. Kan de Fiesta de concurrentie daarmee weer aan?
Lees verder