Doorgaan naar hoofdcontent

Steigerende prijzen: zoveel winst maakte Ferrari per auto in 2021

AUTOFANS
Steigerende prijzen: zoveel winst maakte Ferrari per auto in 2021
Taal Nederlands Het laatste woord is duidelijk nog niet gezegd of geschreven over de verkoopcijfers van vorig jaar. Nadat de ene na de andere luxefabrikant met verkooprecords uitpakte, ging Motor1.com de cijfers even van dichtbij bekijken. Daaruit blijkt dat vooral Ferrari een aardige duit verdient per verkochte auto.
Lees verder

Muziek heeft grote invloed op elektrisch rijbereik, zegt Kia
Taal Nederlands Je leest het goed: zelfs de muziek die je in je elektrische auto afspeelt heeft een invloed op het rijbereik die je uit de batterij haalt. Al ligt dat niet meteen aan de stroom die de speakers verbruiken, maar wel aan de manier waarop jij in die muziek opgaat…
Lees verder

Automobiele woonkamer: Audi plaagt met UrbanSphere Concept
Taal Nederlands Audi heeft op zijn sociale media een teaser van een nieuwe conceptcar de wereld in gestuurd. Dat zou niet alleen een autonome, luxueuze cocon moeten worden, maar de UrbanSphere Concept lijkt ook de vorm van een MPV te gaan aannemen. Wij weten al waar we het meeste naar uitkijken…
Lees verder

Honda toont elektrische sportwagens tijdens voorstelling toekomstvisie
Taal Nederlands Wie het gamma van Honda de laatste tijd maar wat saai worden vond, kan binnenkort wel eens een verrassing voorgeschoteld krijgen. Tijdens een nogal theoretische presentatie van de toekomstvisie van het merk is namelijk een plaatje opgedoken met daarin twee gesluierde, sportief gelijnde modellen.
Lees verder

Optiefans: dit zit volgens jullie op de ideale auto
Taal Nederlands Afhankelijk van je eigen voorkeur kan het prijskaartje van een nieuwe auto vaak oplopen tot duizenden euro's meer dan de basisprijs. Maar wat is nu het optionele bestaansminimum van de moderne automobiel? In aanloop naar onze nieuwe 'Optiefans'-rubriek zochten we het uit.
Lees verder