Doorgaan naar hoofdcontent

Subsidiepot nieuwe elektrische voor auto driekwart leeg

AUTOWEEK
Subsidiepot nieuwe elektrische voor auto driekwart leeg
De subsidiepot die dit jaar beschikbaar is voor de aanschaf voor een nieuwe of gebruikte elektrische personenauto is voor ruim 70 procent leeg. Van de €71 miljoen die gereserveerd is voor aankoopsubsidie op een nieuwe elektrische personenauto is zelfs al een kleine 75 procent vergeven.
Lees verder

Mercedes-AMG G63 gefacelift onderweg
De huidige generatie van de Mercedes-Benz G-klasse is weliswaar pas vier jaar oud, maar lijkt uiteraard nog sprekend op de oer-G. Nu vindt Mercedes het tijd voor een lichte bijpuntsessie voor het archaïsche ontwerp. Aan het uiterlijk verandert echter niet veel, onderhuids des te meer.
Lees verder

Autosalon van Genève keert terug in 2023
De afgelopen jaren is het geduld van de autoliefhebber die graag beursvloeren afstruint aardig op de proef gesteld. De Autosalon van Genève vond drie jaar geleden voor het laatst plaats, maar volgend jaar maart is het eindelijk echt weer zover.
Lees verder

'Fiat wordt Tesla voor het volk'
Fiat is van plan om 'op volle kracht' terug te keren in het segment van de Punto. Er zit een Punto-opvolger in het vat én een hele reeks elektrische nieuwe modellen, waaronder een nieuwe Panda. Het nieuwe modellenoffensief van Fiat moet van het merk het 'Tesla voor het volk' maken, aldus Fiat-topman Olivier Francois.
Lees verder

Sommige tankstations zitten zonder benzine na topdrukte
Bij sommige tankstations in Nederland is er schaarste aan E10-benzine of is de voorraad zelfs op. Dat komt door de enorme afname van afgelopen weekend, wegens de accijnsverlaging.
Lees verder