Doorgaan naar hoofdcontent

Tata Avinya Concept: futuristische EV 'voor de wereld'

AUTOWEEK
Tata Avinya Concept: futuristische EV 'voor de wereld'
Tata presenteert in thuisland India een bijzondere conceptauto: de Avinya. Hiermee geeft Tata het startschot voor een reeks elektrische auto's die in de komende jaren mogelijk niet alleen de markt in India maar ook in andere landen moet gaan veroveren.
Lees verder

Rijkswaterstaat verwacht vroege avondspits door meivakantie
Wie vanmiddag de weg op gaat, moet er rekening mee houden dat het drukker is dan normaal. De meivakantie begint en er wordt veel recreatieverkeer verwacht.
Lees verder

Deze Honda Accord heeft een neus met een verhaal
Struinend door de AutoWeek-occasionpagina's - het is ook bij ons vrijdagmiddag- kwamen we een heel bijzondere Honda Accord tegen. Het Amerikaanse exemplaar heeft een V6, en om dat te laten passen moest Honda bij dit model een zeer grote ingreep doen.
Lees verder

F1-auto's 2026: 'kleiner, meer elektrokracht en actieve aerodynamica'
De Formule 1 is net begonnen met een nieuwe generatie F1-auto's, of er wordt alweer nagedacht over de volgende generatie. Er worden enkele stevige veranderingen overwogen.
Lees verder

Daf 55/Daf 66 (Volvo 66) - Facelift Friday
De laatste personenauto van het Nederlandse Daf, de 66, was in feite een stevig bijgewerkte versie van voorganger Daf 55. Dat kwalificeert hem zonder meer voor een ereplaatje in 'Facelift Friday'!
Lees verder