vrijdag 15 april 2022

Tesla heeft productieprobleem door Chinese lockdowns

AUTOWEEK
Tesla heeft productieprobleem door Chinese lockdowns
Tesla heeft voor het eerst te maken met een echt productieprobleem in China. Wegens het coronavirus stelde de overheid strenge lockdowns in, waardoor de fabriek van Tesla in Shanghai nu al ongeveer drie weken stil ligt. Daardoor loopt Tesla de productie van tienduizenden auto's mis.
Lees verder

Toyota Supra komt ook met handbak
Goed nieuws, liefhebbers: de Toyota Supra verschijnt binnenkort ook en voor het eerst met een handgeschakelde versnellingsbak! Wel is het nog even de vraag aan welke motor de handbak wordt gekoppeld.
Lees verder

BMW-topman waarschuwt: 'Niet alleen op EV's inzetten'
BMW houdt stevig vast aan zijn 'Power of Choice'-benadering, waarbij auto's met verschillende aandrijfvormen op de markt komen. Een volledige overschakeling naar puur elektrische modellen is wat topman Oliver Zipse betreft nog lang niet aan de orde.
Lees verder

BMW i7 gelekt: opvallende neus in beeld
De nieuwe BMW 7-serie en de volledig elektrische versie, de i7, laten niet lang meer op zich wachten. Nog vóór de officiële onthulling kunnen we echter al een blik werpen op de neus van de i7.
Lees verder

Duitsland schrapt subsidie PHEV's eerder dan verwacht
Duitsland wil de aankoopsubsidie voor plug-inhybrides eerder schrappen dan verwacht. Al  aan het einde van dit jaar moet het klaar zijn met de tegemoetkoming voor kopers voor stekkerhybrides.
Lees verder