maandag 18 april 2022

Tesla mag fabriek Shanghai tóch heropenen

AUTOWEEK
Tesla mag fabriek Shanghai tóch heropenen
Goed nieuws voor Tesla: de Amerikaanse EV-bouwer kan zich na een periode van onzekerheid voorbereiden op een heropening van zijn fabriek in Shanghai. Inmiddels is die wegens de huidige strenge lockdownmaatregelen in China al zo'n drie weken gesloten. Het stadsbestuur staat nu onder voorwaarden 'veilige' opening van fabrieken toe.
Lees verder

Alpine: 'Porsche en Audi moeten niet bevoordeeld worden bij toetreding F1'
Het Formule 1-team Alpine zet vraagtekens rondom de regels die voor Porsche en Audi gaan gelden als zij in 2026 de Formule 1 binnen komen. Tegenover Autosport.com stelt CEO Laurent Rossi dat hij de nieuwe fabrikanten verwelkomt, maar dat zij in verhouding tot de bestaande fabrikanten eerlijk behandeld moeten worden. "Iemand die net komt kijken, moet niet meteen het leeuwendeel krijgen."
Lees verder

Gefacelifte BMW X5 M opnieuw gespot
BMW is druk bezig met een Life Cycle Impuls, in de volksmond een facelift, voor de X5. Voor de tweede keer dit jaar krijgen we daar wat van te zien bij een gecamoufleerde X5 M.
Lees verder

Elektrische Audi A6 e-tron stekkert over de Ring
Audi splitst het leveringsgamma van de A6 binnenkort op. De conventionele A6 met verbrandingsmotoren krijgt op termijn namelijk een volledig elektrisch model op een totaal ander platform naast zich: de A6 e-tron. Het is die Audi A6 e-tron die op een nieuwe set spionagefoto's op de Nürburgring-Nordschleife tijdens testwerk in actie is te zien.
Lees verder

Ford Mondeo ST220 - 2003 - 330.720 km - Klokje Rond
De Ford Mondeo ST220 is een onversneden liefhebbersauto waarvan je zou verwachten dat hij in de garage staat te wachten tot er eens een mooie rit kan worden gemaakt. Die van Tom de Gunst heeft een heel ander leven: het is zowel woonwerk-auto als auto voor de mooie ritten. Maar op die manier vliegen de kilometers er wel op. Hoe ziet de toekomst van deze bijzondere Mondeo er uit?
Lees verder