vrijdag 15 april 2022

Test: MG 5 Electric

AUTOWEEK
Test: MG 5 Electric
MG heeft met de 5 Electric voorlopig een unieke aanbieding. Het is namelijk de eerste betaalbare elektrische stationwagen op de Nederlandse markt. Betekent zijn bijzondere positie ook dat de MG 5 Electric een obstakelvrije weg naar succes voor zich heeft? Jan Lemkes voelt hem uitgebreid aan de tand.
Lees verder

Deze auto's werden vorige maand slechts één keer verkocht
Bij de maandelijkse verkoopcijfers is het gebruikelijk om alleen naar de tien bestverkochte auto's te kijken. Maar hoe ziet de onderkant van de verkooplijst voor maart eruit? Dit zijn de auto's die vorige maand slechts één keer verkocht zijn. Daar zitten niet alleen maar 'usual suspects' tussen.
Lees verder

Tesla zakt op beurs: 'Musk afgeleid op cruciaal moment'
Tesla-aandeelhouders maken zich zorgen over de houding van topman Elon Musk. Er wordt gewaarschuwd voor alsmaar sterkere concurrentie van andere autofabrikanten, terwijl Musk zijn aandacht op andere zaken lijkt te richten.
Lees verder

Mercedes-Benz 230 CE (1988) - Liefhebber Gezocht
Op zoek naar een Mercedes-Benz uit de 124-generatie? Dan zal je het vast niet opgevallen zijn dat de prijzen de afgelopen jaren behoorlijk hard zijn gestegen. Deze 230 CE lijkt een uitzondering op die regel te vormen, want de vraagprijs valt gezien de optische staat van de auto behoorlijk mee. Op sommige punten heeft hij echter nog wel wat liefde nodig.
Lees verder

Alle MG's krijgen een cijfer als naam
Het huidige gamma van MG is voor wat betreft naamgeving een opmerkelijke ratjetoe. Daar komt verandering in, vertrouwt de importeur ons toe.
Lees verder