dinsdag 5 april 2022

Trabant 601 (1973) - In het Wild

AUTOWEEK
Trabant 601 (1973) - In het Wild
Weinig auto's zijn zo'n duidelijk erfstuk uit andere tijden als de Trabant. Het is stiekem alweer een behoorlijke tijd geleden dat we dit DDR-icoon in de spotlights hadden staan in 'In het Wild'.
Lees verder

Nieuwe SUV van Honda: tussen HR-V en CR-V
Honda heeft het uiterlijk vrijgegeven van een nieuwe SUV die in de Verenigde Staten als HR-V op de markt komt, maar die volgend jaar met een andere naam ook het Europese en dus Nederlandse leveringsgamma van het merk komt versterken.
Lees verder

Nieuwe elektrische SUV van Volkswagen betrapt
In het even koude als besneeuwde hoge noorden van Europa is een opvallend testmodel van Volkswagen voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen. Wat Volkswagen precies aan het testen is, is nog onduidelijk. Wel staat vast dat de ingepakte nieuwe SUV een elektrische aandrijflijn heeft.
Lees verder

Nieuwe Alfa Romeo Giulia wordt elektrisch
Alfa Romeo verkoopt vanaf 2025 in Europa alleen nog volledig elektrische modellen. Er zit onder meer een compacte elektrische SUV in het vat. Gaat ook de Giulia een stekkertoekomst tegemoet? Zeer zeker. Dat bevestigt Alfa Romeo-CEO Jean-Philippe Imparato aan Automotive News.
Lees verder

Herboren DeLorean klaar voor Pebble Beach
DeLorean Motor Company heeft eindelijk een onthullingsdatum gehangen aan zijn eerste tastbare levensteken. De fabrikant die bekend is van DMC-12 trekt tijdens het Concours d'Elegance in Pebble Beach het doek van een studiemodel waar het vandaag een eerste duidelijke afbeelding van deelt.
Lees verder